Referencer

Der er kun ét relevant kriterium i en kvalitetsbedømmelse af hjemmeservice, og det er ganske enkelt om kunden er tilfreds.
Vi har bedt nogle af vore kunder om at give os en anbefaling. Resultatet finder De her:

"Det handler om tillid!"

"Det handler om tillid, for jeg er ikke hjemme, når DK-Hjemmeservice ApS huserer i mit hjem. Jeg kommer hjem til renhed og duften af brun sæbe - det gør mit liv lettere"
Søster Agnes Noetzell, Sankt Lioba Kloster


"Jeg kan på det varmeste anbefale DK-Hjemmeservice ApS."

"Da jeg nu i nogle år har benyttet mig af DK-Hjemmeservice ApS, og dermed har haft kontakt med forskellige mennesker fra denne service, kan jeg kun sige, at det har været tilfredsstillende. DK-Hjemmeservice ApS, har altid fundet frem til mennesker der passede til vores millieu, og det med et godt resultat. Jeg kan på det varmeste anbefale DK-Hjemmeservice ApS."
Maria Bonfils, Gæste administrator, Det kongelige Teater


"Jeg er i de bedste hænder!"

"Det er sjældent at finde et rengøringsselskab som DK-Hjemmeservice ApS, der er så hjælpsomt og pålideligt. Det sker tit at jeg pludselig skal have gjort rent et eller andet sted i byen, som regel med kort varsel, og der er DK-Hjemmeservice ApS fantastiske til at træde til. Jeg ved, at med en aftale med Dansk DK-Hjemmeservice ApS er kvaliteten i orden, og jeg er i de bedste hænder."
Ole Michelsen, Redaktør på DR´s filmmagasin "Bogart"

 

DK-Hjemmeservice ApS  |  Rolighedsvej 11, 1 | 1958 Frederiksberg C  | Tlf.: 38 880 480 

DK-Hjemmeservice ApS  |  Rolighedsvej 11, 1 | 1958 Frederiksberg C  | Tlf.: 38 880 480